söndag 11 januari 2009

Sjuka "äkta män"

Nu bär det sig inte bättre än att min man blivit sjuk. I fredags fick han stanna hemma från jobbet och i och för sig är det inget han gör i onödan.

Men efter tredje dagen börjar det gå mig på nerverna, då var jag ändå borta på utbildning mesta delen av dagen igår.

Förkylning heter sjukdomen och vad är det de brukar säga vi kvinnor snackar om att föda barn, vi skulle bara veta hur det är när en man har en riktig förkylning!

NU skulle jag nog vilja se en man genomgå en förlossning för att sedan kunna jämföra. Men nog verkar det mycket jobbigt.

Man får vara irriterad på det mesta, ha ont i huvudet, feber, lock för öronen, tung i huvudet och hosta så att man håller frun vaken hela natten. (själv hostar han i sömnen)

Men ska man ta någon värktablett, nässpray eller hostmedicin- NEJ bara om det trugas...
Varför göra det lättare om inte för sig själv så för sin omgivning, men nejdå lider jag så ska ALLA lida-minst lika mycket.

Till mannens försvar ska jag väl saga att han åker på riktiga dunder förkylningar, men efter tre dagars, pustande, ojjande och ynkliga nu tror jag febern börjar gå ner med darrig röst, så börjar mitt tålamod tryta.

Till nästa valkampanj, de politiker som kan lova att män slipper förkylning, jag tror att ni har massor med kvinnoröster!! Ni brukar ju kunna lova, det behöver ju inte vara så att ni håller det, det är vi vana vid.

1 kommentar: