måndag 5 januari 2009

Det här med att läsa igenom det man skrivit...

Följande stod att läsa på blocket för en stund sedan, jag bara måste kommentera:

En knivskuren på festBlekinge 04 jan 17:09En man knivskars under natten mot söndagen på en fest på Listerlandet. När ett bråk utbröt på festen fick en person ett 15 centimeter långt knivsår i buken. Mannen blev även stucken ovanför bröstkorgen, skriver blt.se.Den skadade fördes sedan till sjukhus som han kunde lämna efter att han fått vård. En 49-årig man misstänks för dådet.

Var blev han stucken då i huvudet eller? Eftersom det stod att läsa att han efter vård fått lämna sjukhuset så kan det ju inte tagit på något viktigt ställe, så huvudet kanske stämmer?

Nja alla har väl inte samma råa humor som jag så ha överinseende kära läsare.

Det går fortfarande i snö(ns)tecken här. Det är riktigt kallt och jag funderar just på hur kallt det egentligen får lov att vara innan man kan kalla det för kallt?

Hur kallt får det vara för att dra ut en tvååring? Hur länge får man ha denne ute och i vilken kyla gäller vilka tider? (Det låter som en kaka man ska ha i ugnen) Men som förstagångs ägare (läs förälder) till en tvååring en berättigad fråga.

Vad kan man göra med en tvååring i kylan? Pulka förståss, men då måste nog kylan från vinddraget räknas in eller?

Nja i vilket fall så löser det sig nog imorgon och alla ni som verkligen tjatat om snö och hur fint det är, klaga inte nu utan passa på och njut, så får väl jag som är så frusen önska att det snart går över och blir vår.

För mig räcker det om det är snö i mars på skidresan!!!

1 kommentar:

  1. I rimlighetens namn borde det väl kallas för kallt när det blir minusgrader eller?
    Fast det funkar ju inte när man på sommaren kallar det kallt när det är 15 plusgrader.
    Kanske är det kallt när det är lägre temperatur än den genomsnittliga?

    SvaraRadera